Repetenți la examenul alimentație.

Repetenți la examenul alimentație.

La Școala alimentației corecte – Examenul alimentație?

Trăim un carusel inconștient de acțiuni predeterminate. Căutam in exterior ce ne crează confort și mâncam ceea ce ne place. Nu e nimic greșit in asta, toată lumea face la fel și bineînțeles ajunge la aceleași rezultate: stres și boala.

Se pare că învățam materia nepotrivita pentru  acest examen.

Nu e clar? Pai e la fel ca atunci când îți propui sa dai la medicina și tu înveți din manualele de matematica și geografie. Te duci “bine pregătit” la examenul de admitere la UMF și bineînțeles ca îl pici cu brio.

La fel procedezi și in cazul alimentatiei. Înveți toata copilaria sa mănânci după manualul tradiției, sau cel al “normalului”. Mai târziu ai parte de lucrări de control, teze si examene mai serioase. Nota primită  este de cele mai multe ori din sfera patologicului.

Și nu te dai bătut! Continui sa înveți don aceleași manuale vechi și rufuite, ca doar toată lumea le folosește.

Notele de la examen te zgâlțâie tare – boala

Câteodată examenul e atat de important încât te zgâlțâie puternic o notă proastă. Boala se instalează nemilos și te coboară in clasele inferioare, îți limitează libertatea de acțiune și te privează de starea de bine.

Cand se întâmpla acest lucru îți scade încrederea in sine și începi să cauți alte manuale .

La Scoala Alimentatiei Corecte

Ei, sa știi ca exista un manual de viață sănătoasă in care un capitol mare este cel care privește Alimentația Corectă. Autorii sunt Bunul Simț și Studiul Științific.

Fiindcă ne leagă o strânsă și puternică relație de prietenie, autorii mi-au îngăduit să le fiu editor.

Și iacă așa, acum poți să primești și tu îndrumări scurte sau capitole întregi din alimentația corectă.

Înscrie-te la „Școala Alimentației Corecte” aici și primești un minicurs gratuit – e doar un capitol mic dar e destul de important, zic eu.

PS  Absolvirea școlii îți permite să activezi în viața sănătoasă! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.