Povestea de succes a Anei – Menținerea greutății cu obiceiuri noi, sănătoase

Povestea de succes a Anei – Menținerea greutății cu obiceiuri noi, sănătoase

Iată povestea de succes a Anei: „Vă avem mereu în suflet și pe buzele noastre ori de câte ori suntem admirați, iar asta se întâmplă zilnic! Ne menținem la greutatea de 75 kg. AMBII (si eu si sotul). Ne-am echilibrat ca o BALANȚĂ! . Nici nu am mai luat ,nici nu am mai dat, în condițiile în care a plouat  cu ESCAPADE. (Paște,zile onomastice,ieșiri în oraș, la munte, vizite ale prietenilor, că vorba aia :”E bine la casă la un grătar!”).

Cu toate acestea, noi avem în timpul săptămânii, un stil de viață sănătos, respectând  meniurile date de dumneavoastră. Ne-am adaptat  și la gustări ,mâncând fructe de sezon,din grădina personală. Și în timpul escapadelor, ne-am învățat lecțiile  în ceea ce privește cantitățile și combinațiile. Ne-am însușit perfect modul de a face cumpărături. La  noi nu se mai cumpără mezeluri, brânză topită și alte produse aiurea.

SUNTEM FOARTE RECUNOSCĂTORI PENTRU TOT CE AȚI FĂCUT PENTRU NOI !”

Ana Constantin

Ana, tu și soțul tău sunteți modele de urmat pentru toți cei care doresc să se mențină la greutatea dorită! Sperăm că povestea de succes a Anei va fi model și pentru voi! Și suntem de acord 100% cu Ana … noi avem în timpul săptămânii, un stil de viață sănătos, respectând  meniurile date de dumneavoastră.

Ghid de nutriție Sănătatea are talieContinuați să gândiți în folosul vostru și să trăiți la maxim!

Poți găsi informații despre ghid cât și opiniile celor care îl au deja dând click pe linkul de mai jos ⬇️⬇️.
 

Comanda direct pe site sau la telefon 0769 68 68 69.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.