Mâncarea din viața ta – Episodul 4

Mâncarea din viața ta – Episodul 4

Mâncarea din viața ta – Episodul 4

Acest episod vine la pachet cu un curs gratuit. Citește până la final, acolo vei primi îndrumare cum îl poți obține.

***

În prima copilărie corpul tău s-a confruntat cu primele suferințe. Începând cu durerile de dinți, continuând cu cele de la nivel abdominal (au burtica) și … cucuiele 🙃.

Dacă în episodul 2 ți-ai reamintit de primele dureri de dinți, acum memoria nu te mai ajută. Nu ai cum să-ți aduci aminte când a fost prima ta durere de burtică, la burtică problemele au fost cu mult mai dese. Dar sigur îți amintești cum te-au făcut „covrig” prea multe prune sau prea multe corcodușe. Balonarea și crampele la nivel abdominal au fost ceva normal, au venit și-au trecut.

„Ca să te faci bine”

Dar se pare că nu aceste alimente au adus suferințele pe termen lung. Vizitele la medic (acea persoană îmbrăcată cu halat alb) s-au îndesit și câte-odată înghițeai ceva mic și rotund, pastiluțe „ca să te faci bine”.

După o perioadă uitai de toate, joaca era lumea ta. Și totuși, cum mama era confidenta ta îi spuneai din nou și din nou, „mami, iar mă doare”. Nu puteai decât să accepți soluțiile celor maturi. Până la urmă așa ai crezut că era normal. O viață cu durere.

Unele alimente au primit interdicție absolută, iar tu le priveai luuung! Și nici nu ți-ai dat seama că ai crescut și ai ajuns tânăr adolescent, imprimat cu ceea ce ai fost învățat să faci și în același timp să îți dorești suficient de mult să fii altfel, diferit.

Parcă intuititv ți-ai dorit ca viața ta să fie altfel …. în primul rând sănătoasă. Dar ….În epsiodul următor vei afla cum te-ai scufundat, în ciuda a ceea ce ți-ai dorit, și mai mult în societatea „normală”.

*********

Te interesează să înțelegi ce implicații are alimentația în durere, în procesele inflamatorii din corp? Poți accesa aici un curs GRATUIT.

https://constantintibirna.com/minicurs/

Ți-l ofer cu mare drag.

Mâncarea din viața ta – Episodul 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.