Mâncarea din viața ta – Episodul 1

Mâncarea din viața ta – Episodul 1

Mâncarea din viața ta – Episodul 1

Te-ai născut în … țara X, în familia Y. Ai primit O ANUMITĂ educație (citește: un anumit tipar informațional) și ai devenit ce ești acum.

Crezi că deții adevărul și treci prin filtrul creat de alții în copilărie tot ce întâmpini în viața ta. Cu toate că, la câtă informație există (și găsești pe internet!) ceea ce știi e minuscul.

Gândește că devii de-a dreptul pueril când limitezi cunoașterea la ceea ce deja știi, negând informația doar pentru că nu o cunoști.

Adu-ți aminte că societatea umană a evoluat pe umerii (în creierul … NA!) celor care au gândit diferit! Să cercetezi, să afli ceva nou permanent devine astfel un fapt imperios!

Și modul în care mănânci este un lucru învățat (preluat/ copiat/ impus și acceptat) de la alții – tradiția.

Alimentația are cea mai puternică legătură cu obiceiurile locului. Te-ai gândit la acest lucru?

Suferința a devenit normalitate. La fel și obezitatea, durerea, mersul la doctor, la psiholog și la nutriționist. Și este binecunoscută legătura dintre alimente și starea de sănătate a populației.

Schimbă ceva. Uită-te în jurul tău și spune dacă îți place ceea ce vezi: boală și suferință. Dacă ei sunt așa și toți faceți aceleași lucruri zi de zi, când crezi că vei fi în aceeași situație?

Ce-ți rămâne de făcut să eviți sau să ieși din sfera acestei ”normalități” bolnave?

Gândește!… Și scrie răspunsul tău mai jos, în comentariu. Mulțumesc.

Mâncarea din viața ta – Episodul 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.