Diete

Home / Diete

programe si diete next step

Ai nevoie de un RESTART pentru Sănătatea ta?

Programe & Diete pentru tratamentul nutrițional în afecțiuni și pentru pierdere în greutate, dovedite și bine vândute, ale Nutriționist – Dieteticianului Constantin au oferit rezultate de durată pentru mii de oameni.

Fiecare dintre tratamentele nutriționale ale Nutriționist – Dieteticianului Constantin participă la hrănirea cu nutrienți vitali la nivel celular și se concentrează pe alimente cu potențial antiinflamator, super-alimente bogate în antioxidanți și suplimente concentrate în nutrienți esențiali.

Fiecare dintre aceste programe te va face să te simți mai vital, mai tânăr și mai sănătos și îți oferă un start bun pentru o viață sănătoasă.

Bonusuri pentru orice carte sau program cumpărat

CONTACT TELEFONIC direct cu dieteticianul

Colaborare periodică prin EMAIL

RESURSE BONUS: rețete, planuri de mese, ghid de cumpărături & mai multe

ACCES la GRUPUL de FACEBOOK de socializare-încurajare-susținere

Alege programul potrivit pentru tine:

Îți dorești să ai o greutate optimă, să arăți și să te simți mai tânăr, cu mai multă energie? Ai greutate în exces și ai încercat una, două sau toate dietele posibile ca să scazi în greutate, iar rezultatele nu te mulțumesc pe deplin? Sunt de acord cu tine acum când te simți confuz cu atât de multe informații care te asaltează din cărți, ziare, reviste, tv și internet. Vestea bună este că studiile ultimelor decenii precum și experiența de la cabinet mi-au confirmat că obezitatea poate fi tratată prin alimentaţie optimă.  citește mai mult …

Program Nutritional Personalizat in bolile osoase si articulare

Dacă oasele și articulațiile tale sunt în suferință, iar mișcările tale sunt limitate, ai nevoie urgent de un tipar alimentar care să te hrănească cu nutrienți cu valoare maximă care să susțină procesele de regenerare-refacere a structurilor osoase și articulare. Acest fapt aduce o contribuție importantă la creșterea calității vieții.   citește mai mult …

Începe astăzi programul pentru îmbunătățirea sănătății    .